Selaintasi ei tueta! Sivustomme ei toimi oikein selaimesi kanssa.


Ole hyvä ja käytä jotain seuraavista: FireFox, Opera, Chrome. Kiitos!   Sulje ikkuna

shop.kmrrr.fi – sivujen käyttöehdot

Rekisteröityessänne verkkokauppaan hyväksytte samalla alla mainitut ehdot teitä sitoviksi.


Näiden WWW-sivujen sisältö on KM-RRR Yhtiöt Oy:n omaisuutta. Sivujen sisältö; tekstit, piirrokset, diagrammit, kuvat ja logot, ovat KM-RRR Yhtiöt Oy:n omaisuutta ja ovat suojattu siten tekijänoikeuslain mukaisesti. Esitetyn materiaalin luvaton kopioiminen tai uudelleen tuottaminen rikkoo tekijänoikeuslakia. KM-RRR Yhtiöt Oy pidättää itsellään kaikki oikeudet sivuilla esitettyyn materiaaliin. Käyttäjällä on kuitenkin lupa henkilökohtaiseen käyttöön tallettaa tietokoneelleen tai tulostaa sivuja tai otteita sivuista. Eri dokumentit ja sivujen osat voivat sisältää näiden ehtojen lisäksi sovellettavia erityisiä ehtoja.


Palvelun ja näiden www-sivujen sisältö toimitetaan 'sitoumuksetta ja sellaisenaan'. KM-RRR Yhtiöt Oy käyttää sivuja laadittaessa luotettavina pitämiään lähteitä ja pyrkii sivuja laadittaessa mahdollisimman suureen huolellisuuteen mutta ei vastaa esitetyn tiedon oikeellisuudesta. KM-RRR Yhtiöt Oy:n WWW-sivut voivat sisältää päivittämätöntä tietoa. KM-RRR Yhtiöt Oy pidättää oikeuden päivittää näitä sivuja tai sulkea ne. KM-RRR Yhtiöt Oy ei vastaa sivuilla olevan aineiston, sen käyttämisen tai muuttamisen aiheuttamista vahingoista, eikä mahdollisesta kulusta, menetyksestä tai vahingosta, jotka aiheutuvat näiden palvelujen käyttämisestä.


KM-RRR Yhtiöt Oy ei takaa tämän palvelun jatkuvaa saatavuutta, eikä vastaa millään tavalla niiden sivujen sisällöstä, joihin KM-RRR Yhtiöt OY:n verkkokauppa-sivuilta on linkkiyhteys ja jotka on tehnyt tai julkaissut joku muu kuin KM-RRR Yhtiöt Oy. KM-RRR Yhtiöt Oy käyttää sivuja julkaistessaan virussuojausta, mutta KM-RRR Yhtiöt Oy ei takaa, että palvelu on täysin viruksista vapaa.


Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia.

Copyright© KM-RRR yhtiöt Oy 2015. Kaikki oikeudet pidätetään